Ponnystallet – så började det!

Hej käre besökare, de flesta liknande sidor brukar innehålla fakta om företaget, utvecklingen av produkter och fina ord om hur bra allt är. Lugn det kommer lite längre ner. Men först tänkte vi berätta om vilka vi äroch varför vi valde att starta ponnystallet.se.

Berättelsen tar sin början en kall december dag 2014 när Mikael skulle köpa julklapp till sina barn.

Att hitta en leksak som var unik och även bra för barnen visade sig enklare sagt än gjort. Efter många timmer av sökande på nätet hittades sidan PonyCycle.

En unik leksak

PonyCycle var en mekanisk häst som barnet förflyttar sig på genom gungande rörelser och samtidigt styrde. Ett av kriterierna för leksaken var uppfyllt. PonyCycle aktiverade barnet både fysiskt och intellektuellt.

Det andra kravet var att barnen skulle tycka PonyCycle var rolig att leka med.  Just här fungerar inga rationella argument alls, antingen är den rolig eller inte, barnen är enväldig domare.

Som tur var blev det omedelbar succé!

Ponnystallet tar form

Efter julfirande, barnkalas och födelsedagar började andra föräldrar höra av sig om vart det gick att köpa en PonyCycle. Eftersom det inte fanns någon återförsäljare med verksamhet i Sverige föddes tanken på att starta upp ponnystallet.se.

Vänner, släktingar och kollegor med olika kompetenser som behövdes för att skapa shoppen engagerades med löfte om framtida succéer eller gratis prov ex.

En mycket rolig och bitvis frustrerande resa tog sin början( vad innebär exempelvis EN-71 godkännande och hur får man tag på ett sådant. Nu vet vi). Sakta men säkert började både den tekniska plattformen och designen ta form. Målet var att hitta ett formspråk som både barnen tyckte var roligt och där föräldrarna enkelt kunde hitta information

Sidan och shopen är under ständig utveckling så tveka inte att skicka ett mail till info@ponnystallet.se om ni har synpunkter på saker som bör ändras eller förbättras

Vi vill tacka alla våra besöker, kunder och vänner som har hjälp till för att göra ponnystallet.se möjligt

Återigen Varmt välkomna till ponnystallet.se

Vår webbshop finns även länkad på SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog